Kleding

Als ik dan hebt ontdekt dat ze zo van kleding houdt, neem ik mijn koffer met 'speciale' kleding mee.
Als ik dan hebt ontdekt dat ze zo van kleding houdt, neem ik mijn  koffer met ‘speciale’ kleding mee. Ze zit zo te genieten tussen de Kaftans uit Afrika, Caribbean en Indonesië, de Salwaars, speciaal voor mij gemaakt door mijn vriendin uit India, de bloes gemaakt in de sloppenwijk in de Dominicaanse Republiek en de mooie kralen kettingen! Ze vind het allemaal even prachtig. Ze voelt aan de verschillende stoffen, friemelt aan de kraaltjes en steentjes en volgt met het topje van haar vinger de drukke patronen op de stof. De Oh’s en Ah’s volgen elkaar rap op. Aan het eind van de ochtend is ze moe. En als ze naar haar slaapkamer loopt, hoor ik haar in de gang nog praten over de jurken….

#renskezorgt #begeleiding #activiteit #maatwerk #persoonlijk #ouderen #thuiszorg #hartvoorouderen